Contact en Vacatures

WYO Talen Weert
Emmasingel 51
6001 BA Weert
Postbus 292
6000 AG Weert
T 0495 - 537334
F 0495 - 543219

info@wyo.nl

Vacatures

Vacature Projectmanager

Vertaalbureau WYO Talen Nederland b.v., Weert

WYO Talen Nederland voert sinds 1983 vertaalprojecten uit voor een grote gevarieerde klantenkring. Wij hebben momenteel een vacature voor een full-time Projectmanager Vertalingen.

 

Functie: De projectmanager is verantwoordelijk voor de coördinatie van vertaalprojecten en communiceert met de klant, de vertaler(s), de corrector(en) en de supervisor over prijzen, leverdata en inhoudelijke aandachtspunten. Werken met voorvertaalsystemen zoals Transit en Trados is een vanzelfsprekend gegeven en lay-out correctie hoort tot de dagelijkse taken.

 

Profiel: de projectmanager

-          voelt zich aangetrokken tot de meer softwarematige en klantgerichte kant van een vertaalproject; daardoor is hij/zij snel thuis in diverse vertaal- en documentatiesoftware. Reeds bestaande kennis en ervaring op dit gebied is een pré maar geen must.

-          houdt van en is goed in multitasken; kan goed het overzicht bewaren, ook in deadline-gestuurde situaties.

-          heeft een vertaalkundige en/of commercieel-economische opleiding afgerond, minimaal op HBO-niveau.

-          heeft gevoel voor de commerciële aspecten van het vertaalbedrijf.

-          enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie strekken tot aanbeveling. Daarmee willen wij de pas afgestudeerden zeker niet ontmoedigen. Zij zullen na een interne opleiding geleidelijk kunnen doorgroeien naar bovengenoemd niveau.

-          Functieplaats is Weert, werkuren: kantooruren, full-time.

 

Graag ontvangen wij uw c.v. met foto en begeleidend schrijven per e-mail gericht aan danielle.alders@wyo.nl. voor 1 februari 2017.

Voor meer info: www.wyo.nl

 

(Weert, 9 januari 2017)