Maatwerktrainingen in meer dan 30 talen

Onze taaltrainingen in meer dan 30 talen zijn effectief door de individuele aanpak. Eén-op-één of in groepjes van maximaal 4 tot 6 personen trainen we vaardigheden die passen bij uw taalniveau, achtergrond en (werk)situatie. Daarvoor peilen we vooraf uw behoeften en stellen daarna uw taaltraining samen. We oefenen rapportages, spreekvaardigheid, presentaties en onderhandelingen in de praktijk en behandelen voor u relevant vocabulaire. Onze ervaren docenten op HBO- niveau of hoger zijn gespecialiseerd in een eigen vakgebied (medisch, juridisch, commercieel of technisch).  WYO Talen kan u verder van dienst zijn bij de aanvraag van EFS-subsidies, bij TOEFL, Cambridge certificate of IELTS examentrainingen.

Daarnaast bieden wij

- Inburgeringscursussen Nederlands voor anderstaligen (NT2, 1 en 2).

- Voorbereiding op het inburgeringsexamen: schrijven, lezen, luisteren, spreken, kennis van de Nederlandse maatschappij, Oriëntatie op de Nederlandse arbeidsmarkt (ONA). Voor meer informatie verwijzen we u naar www.inburgeren.nl of neemt u contact met ons.

WYO Talen is aspirant keurmerkhouder Blik op Werk. Dit betekent dat de inburgeringscursus en NT1/2 trajecten die bij ons opgestart worden, worden vergoed door DUO. De kwaliteit en de tevredenheid van de cursisten en opdrachtgevers wordt elk jaar getoetst door het onafhankelijk instituut Panteia. Daarnaast voert TÜV Nederland jaarlijks een kwaliteitsaudit uit.

De opdrachtgevers en cursisten beoordeelden de kwaliteit van de dienstverlening van WYO Talen in 2016 met een gemiddeld cijfer van 8.1.

In 2017 hebben we dit nog kunnen verbeteren met een 8.5.


Klachtenprocedure taaltrainingen

Privacyreglement taaltrainingen